Kodėl sudaužyta?

Neseniai keliavome užsienin, todėl ilgos kelionės metu teko pasinaudoti pervystymo kambariais oro uostuose.
Jeigu kas nežino, galiu paaiškinti, kad pervystymo kambarys tai erdvi patalpa netoli moterų tualeto su atsilenkiamu stalu paguldyti mažylį, sandariomis šiukšlių dėžėmis sumesti panaudotoms sauskelnėms, kriaukle ir unitazu. Žodžiu, viskas labai gerai suruošta ir gana švaru.
Prieš įeidami turėjom kiek palaukti eilėje, nes kambarys buvo užimtas. Kai patekome į vidų, dar truputį pasigrūmėm nes reikėjo Eli užkelti ant stalo. Kai pakeičiau sausklenes naujomis, apmoviau kelnes, batus ir, atrodo, jau buvom pasiruošę eiti, bet akis užkliuvo už skelbimo, kurio stiklas buvo sudaužytas taip:



Pagalvojau, kad kažkam turbtūt nervai neatlaikė ir išliejo pyktį ant šių veidukų. Keista, nors ir kažkiek suprantama, kai reikia vaikus sutramdyti. Bet iš kur tiek jėgos? Smūgis atrodo padarytas kumščiu.
Tačiau kaip buvau nustebinta, kai kitame tualete pamačiau tą patį vaizdą kai skridome atgal! Sudaužytas tas pats skelbimas. Gal ten siautėja manjakė daužytoja? Reiktų grįžti į Oslo oro uostą ir ištirti kas tai padarė. Na, gal kitais metais. Po žiemos miego. Po potvynių. To be continued...

O šioje nuotraukoje galite pamatyti kaip vaikučiai džiaugiasi laukdami skrydžio.

Comments

Popular posts from this blog

Darbo paieškos Norvegijoje kai esi kitatautis

14 tūkstančių Norvegijos kronų už vieną laikraštį

Patyčios