Aladinas

Nuvedžiau Eli į darželį. Prieš išlipdama iš mašinos ji pasigriebė lietuvišką knygutę 'Aladinas'. Pagalvojau, gal negerai eiti į norvegišką darželį su lietuviška knygute. Be to aš gerbiu Maironį, Kudirką bei knygnešius. Su ta intencija bandžiau knygutę atimti, tačiau kilo kažkas panašaus į isteriją. Eli pradėjo judėti aukštyn, žemyn, taip apsunkindama kombinezono nuvilkimą, todėl nusprendžiau, kad dėl šv. ramybės knygutę reikia grąžinti.
Kitas reikalas buvo, kad Eli grįžo iš darželio ne su savo pirštinėm. Įėjusi į grupę kol Eli sėdėjo ant 'soft cushion' prieškambaryje, pasakiau tai vienai iš aukėtojų. Jos labai susijaudino, susirūpino ir užvedė bylą apie tai. Bandys išsiaiškinti kieno tai pirštinės ir kur tikrosios Eli pirštinės.
Išėjusi iš daržėlio nuėjau į parduotuvę ir nusipirkau sūrio. Kepsiu 'scounsus' iš mano kito Low Carb Lietuva blog'o. Parėjus įdėjau sūrį į šaldytuvą ir išėjau bėgti krosą. Nubėgau 2 ratukus ir 2 nuėjau. Grįžusi 'priėmiau' long dušą, iškepiau scounsus, nuėjau į susitikimą ir parašiau trumpą apsakymą apie imigrantus. Daugelį šių dalykų taip lengvai nepadarysi su mano mieląja Eli namuose, nes su ja yra daug veiklos trūkčiojimų ir daug stotelių.
Tačiau dienos gale būsiu jau jos pasiilgus.




Comments

Popular posts from this blog

Darbo paieškos Norvegijoje kai esi kitatautis

14 tūkstančių Norvegijos kronų už vieną laikraštį

Patyčios